Explozia cauzată de acumulări de gaze de la mici butelii!

0

O explozie puternică a avut loc vineri, 5 aprilie, la Curtea de Argeș într-un apartament. Proprietarul a murit carbonizat. Soția lui, a reușit să iasă din casă dar are arsuri pe tot corpul. Prefectul județului, Radu Perianu a mers la fața locului.

„Deflagrația s-a produs într-un apartament de la etajul 3. În interior erau două persoane, proprietarii. Explozia ar fi fost pornit de la cartușe tip spray cu gaz, în locuință fiind depozitate zeci, chiar în jur de o sută de astfel de obiecte. Au explodat pe rând, de aici și exploziile multiple anunțate. Din primele evaluări, structura de rezistență a blocului nu a fost afectată! Trei persoane au fost spitalizate”, a declarat Radu Perianu.

La rândul lui, căpitan Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt al ISU Argeș a precizat:

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acumularea de gaze combustibile de la mai multe recipiente de mici dimensiuni depozitate în apartament.Pacientul găsit carbonizat este un bărbat în vârstă de 66 de ani.Din bloc au fost evacuate 5 persoane de către pompieri, printre care și un minor.În total au fost 7 victime, 5 cu atac de panică și intoxicații usoare cu monoxid de carbon, bărbatul decedat și o femeie în vârstă de 68 de ani cu arsuri la nivelul corpului.În urma incendiului a fost afectat întregul apartament, un balcon de la etajul superior, casa scării la nivelul etajului 3, o casă din apropierea blocului și un autoturism.De asemenea, mai sunt daune produse în urma deflagrației și în apartamentele vecine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.