Jucătorii de la FC Argeș sunt cu salariile la zi

0

Jucătorii și staff-ul tehnic al echipei FC Argeș nu mai au motive de nemulțumire și trebuie să facă tot posibilul pentru a câștiga meciul de sâmbătă, de la Mioveni, cu Ceahlăul Piatra Neanț, din etapa cu numărul 2 a play-out-ului ligii secunde.

FC Argeș a primit în folosință, pentru o perioadă de 3 ani, baza sportivă din localitatea Albota. De aproape o săptămână, se lucrează intens la modernizarea suprafețelor de joc pentru a fi aduse la cele mai înalte standarde, precum și la îmbunătățirea dotărilor bazei.
Conducerea clubului a reușit să achitate și restanțele salariale pe care le avea către jucători, în acest moment alb-violeții fiind cu banii la zi. Astăzi, la conferința de presă premergătoare partidei cu Ceahlăul Piatra Neamț, antrenorul Eugen Neagoe a ținut să-i mulțumească public primarului Cristian Gentea pentru îmbunătățirea condițiilor de pregătire și stabilitatea financiară.

#Cristian Gentea: ”Așteptăm reacția echipei”

La rândul său, Cristian Gentea l-a asigurat pe tehnician că are tot sprijinul pentru a obține rezultate cu FC Argeș. Gentea a ținut și el să mulțumească public primarului Ion Dumitru și Consiliului Local Albota care au acceptat să dea spre folosință echipei din Trivale baza sportivă de la Albota.

”Am văzut conferința de presă și mă bucur că de data asta, antrenorul Eugen Neagoe și-a schimbat discursul.

Am discutat, are tot sprijinul, nu există nici cea mai mică restanță financiară (îi mulțumesc lui Viorel Tudose, pentru că amândoi am rezolvat această problemă)!

În plus, am adus cea mai profesionistă firmă din România să se ocupe de cele două terenuri de la baza din Albota.

Încă o dată, îi mulțumesc public d-lui primar Dumitru și Consiliului Local Albota, pentru că au acceptat să ne dea întreaga bază în folosință gratuită pentru următorii 3 ani.

Lucrurile sunt clare: noi ne-am făcut treaba! Așteptăm reacția echipei, începând chiar de mâine, cu o victorie în meciul cu Ceahlăul!” a fost mesajul transmis de edilul piteștean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.