Meci cu miză imensă!

0

Rapid București – FC Argeș Basketball, astăzi, ora 17.45, Digisport 3, Prima Sport 4, FRB TV

Rapid București și FC Argeș Basketball se vor întâlni astăzi, de la ora 17.45, în Capitală, în runda cu numărul 28 din Liga Națională de Baschet Masculin, ultima din Top 10.

Cele două formații luptă pentru avantajul terenului propriu în primul tur de play-off, existând o șansă foarte bună să fie chiar adversare. Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 4, cu 26 de puncte, iar Rapid se situează pe locul 5, cu 24 de puncte.

Piteștenii nu au un moral prea bun înaintea acestei confruntări, alb-violeții pierzând duelul din runda precedentă, cu CSO Voluntari, scor 66-70, și implicit și poziția a treia. Astfel, în cazul unei egalități, scenariu posibil la finalul etapei a 28-a, ilfovenii au avantajul rezultatelor directe cu argeșenii. De partea cealaltă, giuleștenii au moralul ridicat, după  un succes muncit, în prelungiri, în fața lui CSU Sibiu, scor 87-82. În manșa tur din Top 10, Argeșul s-a impus cu 87-84, Corey Allen (29 de puncte, 7 pase decisive, 4 recuperări, 3 intercepții, +36 eficiență) și Sayeed Pridgett (23 de puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive) fiind principalii marcatori.

Situația celor două formații este destul de simplă înaintea ultimei runde. Departajarea în caz de bilanț egal se va face în funcție de rezultatele directe, acolo unde piteștenii pornesc cu +3 datorită victoriei din tur. Astfel, Rapid va încheia pe 4 dacă se impune la mai mult de trei puncte și în mod cert va fi pe 5 dacă pierde. Giuleștenii au ocazia să urce chiar pe 3 dacă reușesc să o învingă pe FC Argeș și CSO Voluntari nu-și va câștiga meciul cu CSM Târgu Mureș. Și FC Argeș mai păstrează șanse la locul 3, condiția fiind să câștige duelul cu Rapid, iar Voluntariul să piardă partida cu Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.