Nebojsa Vidic: ”Cine nu e pregătit din punct de vedere mental, nu va fi pe teren!”

0

FC Argeș a terminat sezonul regular pe locul 5 și va întâlni în prima fază a play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin pe Rapid București, echipă în fața căreia a pierdut la o diferență de 14 puncte, scor 72-58, ultimul meci din Top 10.  

Pentru accederea în semifinalele Ligii Naționale, se va juca după sistemul cel mai bun din cinci partide, primele două meciuri urmând să aibă loc la București în această săptămână.

#”Voi încerca să îmi trezesc jucătorii”

Nebojsa Vidic, antrenorul FC Argeș Basketball, a tras concluziile după eșecul cu Rapid: „Pot vorbi două ore despre ultimul meci al sezonului regulat, dar voi fi scurt. Mi-a fost teamă că ce am realizat înaintea acestei serii de 4 înfrângeri consecutive este un basm. Luând în considerare faptul că pentru noi, practic, play-off-ul începea vineri, având în față aceeași echipă pe care o vom întâlni în primul tur, evoluția împotriva Rapidului este o dezamăgire pentru mine. Am întâlnit o formație ce a evoluat fără 2 jucători, putem spune și așa, având parte de contribuție din partea celor veniți de pe bancă. Rapidul este o echipă fizică, foarte bună, iar legat de noi, cu un joc atât de moale nu poți avea așteptări prea mari. Voi încerca să îmi trezesc jucătorii și vom încerca, împreună, să facem unele ajustări. Rămâne de văzut ce se va întâmpla miercuri. Un lucru e cert, cine nu e pregătit din punct de vedere mental sau fizic nu va fi pe teren”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.