„CONDIȚII SUPERIOARE PENTRU UN ÎNVĂȚĂMÂNT DE CALITATE”

0

În luna decembrie a anului 2022 au fost demarate procedurile privind implementarea acestui proiect care a avut drept OBIECTIV PRINCIPAL dotarea sălilor de clasă cu mobilier școlar de calitate: bănci, scaune, catedre; table whiteboard, dispozitive de iluminat săli, uși acces săli, parchet.

  • Achiziționarea de mobilier școlar modern și de calitate pentru elevii școlii noastre;
  • Implementarea cu succes a proiectului și dezvoltarea armonioasă a procesului de predare și evaluare în sistem fizic;
  • Asigurarea accesului tuturor elevilor la o educație de calitate prin condiții de studiu superioare;
  • Integrarea elevilor cu CES, ai celor proveniți din medii defavorizate și în acest proces didactic structurat în sistemul clasic de predare – „face-to-face”.

BENEFICIARII DIRECȚI ai implementării acestui proiect sunt cu certitudine cei 500 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Negru Vodă” din Pitești, dar și cei 40 de profesori care formează colectivul de cadre didactice al liceului.

Totodată, considerăm că BENEFICIARII INDIRECȚI în urma implementării acestui proiect sunt:

  • Familiile elevilor implicați în proiect;
  • Asociația de Părinți „Trivale” 2010, Pitești;
  • Instituțiile publice: Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești și alte astfel de autorități care ar fi putut contribui la implementarea acestui proiect (deoarece nu a mai fost necesar aportul financiar al acestora pentru acest demers educațional – atât de necesar, având în vedere contextul sociologic în care ne aflăm).

 

Întregul demers a fost inițiat în luna decembrie a anului 2022, de către reprezentantul legal al Școlii Gimnaziale„Negru Vodă”din Pitești – Dl. Prof. Victor Marius Pleșademers pornit odată cu apariția normelor legislative la nivelul învățământului preuniversitar care au impus reluarea orelor în sistem hibrid sau fizic, dar și de anumite norme determinate de contextul global epidemiologic.

  1. Managerii proiectului:
  2. Reprezentant legal – Director: Dl. Prof. Pleșa Victor Marius;
  3. Profesor Coordonator: Dna. Prof. Fieraru Elena.

Sponsor principal:

 

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. București

(O sumă în valoare de 287.000 de lei)

 

Toate sălile de curs au fost dotate cu mobilier școlar modern; au fost create condiții superioare astfel încât procesul instructiv – educativ să se desfășoare în condiții adecvate de studiu, oferind elevilor – beneficiari direcți ai acestui proiect – șansa la o educație de calitate!

Am dovedit că se poate, că există oameni care își apleacă atenția înspre nevoile atât de mari și urgente ale învățământului!

 

            În calitate de profesor coordonator al acestui proiect și reprezentant al Școlii Gimnaziale „Negru Vodă”, doresc să le mulțumesc tuturor colegilor implicați în derularea și implementarea cu succes a acestuia dar, în mod special, le mulțumim din suflet reprezentanților legali ai Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. și tuturor membrilor care întregesc forumul decizional al acestei societăți, pentru toată susținerea și empatia de care au dat dovadă pe parcursul celor doi ani școlari, perioadă în care ne-am bucurat de o colaborare fructuoasă.

Director,

Prof. Victor Marius Pleșa – Managerul proiectului

Astfel, adresăm încă o dată                MULȚUMIRI DIN SUFLET

SPONSORULUI PRINCIPAL: S.N. Nuclearelectrica S.A.

                                                                       CU DEOSEBIT RESPECT, VĂ MULȚUMIM!

Atașăm câteva poze cu rezultatul final al implementării cu succes al proiectului „Condiții superioare pentru un învățământ de calitate”:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.