Semaforul și trecerea de pietoni, mutate la solicitarea Spitalului Militar

2

La solicitarea Spitalului Militar de Urgență „Dr.Ion Jianu” Pitești, care desfășoară lucrări de construcție a unui nou corp, în incinta instituției, Comisia de sistematizare a circulației auto și pietonale în municipiul Pitești a decis mutarea semaforului și a trecerii de pietoni situate în fața spitalului.   

Măsura vizează facilitarea accesului în curtea din spate, fiind impusă de lucrările aflate în curs. Începând de ieri, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administraţia Domeniului Public, a pus în funcțiune semaforul cu buton și trecerea de pietoni nou înființată pe carosabilul străzii Negru Vodă, zona Spitalului Militar, conform adresei Poliției Municipiului Pitești – Biroul Rutier Pitești, din data de 26.03.2024, privind lucrările avizate în Comisia de sistematizare a circulației auto și pietonale în municipiul Pitești, din data de 13 martie 2024. Montarea acestui semafor contribuie la o mai mare siguranţă a persoanelor care tranzitează, dar şi a celor care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă.

2 COMENTARII

  1. Pacat ca specific lucrului romanesc ,gandit in amannunt ,s-a lucrat de la ora 22.15 pana la ora 00.40 producand un real disconfort locatarilor din zona.Atat s-a putut ,asta e….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.