Au scăpat de emoțiile retrogradării!

0

Cu patru etape înainte de finalul play-out-ului, FC Argeș și-a asigurat și matematic rămânerea în eșalonul secund. Piteștenii s-au impus, scor 2-0, în confruntarea de sâmbătă, din deplasare, de la Turnu Măgurele, cu CSM Alexandria, ultima clasată a grupei A a play-out-ului.

Piteștenii au pus presiune pe adversar încă din primul minut, iar ocaziile de gol nu au întârziat să apară. Rusu și Petrescu au încercat să-l învingă pe Balauru cu șuturi de la distanță, însă portarul teleormănenilor a fost la post. Alb-violeții au deschis scorul cu un sfert de oră înainte de finalul primului mitan, Bogdan Rusu finalizând cu un lob peste Balauru. La puțin după pauză, Rădescu a dublat avantajul argeșenilor, cu un șut de la aproximativ 18 m, deviat în plasă. Până la finalul partidei, piteștenii și-au mai trecut în cont încă două oportunități de a mări diferența, însă Buhăcianu și Dinoci nu l-au putut învinge pe goalkeeperul gazdelor. Și în acest meci, antrenorul Eugen Neagoe a dat credit tinerilor, FC Argeș terminând partida cu cinci juniori în teren. În urma acestui succes, Piteștiul a urcat pe locul 3, cu o zestre de 30 de puncte, cu 13 mai mult decât Unirea Dej, prima echipă aflată sub linia retrogradării. Etapa cu numărul 4 a play-out-ului este programată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11.00, FC Argeș  urmând să întâlnească, la Mioveni, pe CSM Reșița, liderul seriei, cu 31 de puncte.

 

Liga 2, Sezonul 2023-2024, Play-out, Etapa 3

CSM Alexandria – FC Argeș 0-2(0-1)

Au marcat: Rusu(min.35), Rădescu(min.61)

CSM Alexandria: Balauru (cpt.) – Cană, Perez(min.46 Crețu), Desabato(min.46 Avram), Sala, Lumbu, Nedelea(min.46 Jerdea), Georgescu, Diogo Izata(min.78 A.Neaga), Călin(min.46 Răducan), Omoh

Rezerve neutilizate: Cristică – Maxim, Yameogo

Antrenor: Sorin Albeanu

FC Argeș: Straton – Balaur, Orozco, Tudose – Tofan (cpt.), Dinoci, Nortey(min.46 Rădescu), Borța(min.15 Șerban – min.78 Dulcea) – Petrescu(min.70 Pîrvu), Rusu(min.70 Adelin Mircea), Buhăcianu

Rezerve neutilizate: Micle – Mitoi, Ciuciulete, Angelov

Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonașe galbene: Nedelea, Desabato, Cană  

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele – Teleorman)

Arbitru: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea). Arbitri asistenți: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) și Marian Istrate (Buftea). Arbitru de rezervă: Andrei Oancea (Bucureşti)

Observator arbitri: Ionuț Borcan (Ploieşti); Delegat joc: Florentin Barbu (Giurgiu)

Cum s-au marcat golurile:

min.35: 0-1! Tofan câștigă duelul aerian cu doi adversari pe linia de 16 metri, deviază în centru pentru Bogdan Rusu, care îl lobează pe Balauru!

min. 0-2! Ionuț Rădescu șutează cu dreptul, de la 18-19 metri, balonul deviat ia boltă și intră în poartă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.