Reprezentanții Popeyes au dezvăluit în fața jurnaliștilor secretele preparatelor

0

Lanțul multinational american Popeyes, deschide joi, 25 aprilie, primul restaurant în afara Bucureștiului, acesta fiind amplasat în Argeș Mall. Pentru că vor să convingă publicul de calitatea produselor, reprezentanții Popeyes, au făcut miercuri, 24 aprilie, o demonstrație, în direct, în fața jurnaliștilor argeșeni. Au dezvăluit din secretele puiului prăjit, punctând metodele speciale ale preparării produselor ce le sunt oferite clienților.

La întâlnirea cu jurnaliștii a fost prezent Jakub Aleksandrowicz, director de marketing Popeyes CEE care a declarat: ”Deschiderea primului restaurant Popeyes din afara Bucureștiului face parte dintr-un plan de dezvoltare amplu pentru anul 2024 în România, plan despre care vom vorbi mai multe în săptămânile care urmează. Până atunci, ne concentrăm toate eforturile pe noul nostru restaurant din Argeș Mall, alături de care ne bucurăm să fim alături încă de la inaugurarea centrului comercial. Suntem convinși că piteștenii vor aprecia aromele unice ale puiului din Louisiana, așa cum s-a întâmplat deja în București”, a spus acesta.

Timpul de preparare este important

Jurnaliștii prezenți au fost apoi invitați în bucătăria restaurantului, acolo unde a avut loc o demonstrație. O reprezentantă a Popeyes a preparat renumitul sandviș cu pui, pas cu pas. Acesta a explicat că unul dintre secretele puiului suculent, estetimpul de marimare, de 12 ore și temperatura de -4 grade la care este ținut până ajunge la prăjire. Făina foarte fină și aluatul preparat cu multe ierburi aromatice, sunt de asemenea importante pentru ca rețeta să iasă perfect. Și, nu în ultimul rând, timpul de preparare: ”Puiul este ținut lamarinat timp de 12 ore. În timpul preparării pieptul de pui trebuie pus în făină și amestecat de 20 de ori, nici mai mult, nici mai puțin. Apoi se așează bucată cu bucată în aluat, după care se amestecă, din nou, tot de 20 de ori, prin făină. Este important pentru că doar așa se crează acea crustă crocantă la exterior și puiul rămâne suculent în interior. Timpul de prăjire la puiul fără os, este de fix 6 minute”, a precizat aceasta. Reprezentanții Popeyes au adăugat că puiul pregătit în lanțul de restaurant provine 100% din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.