A fost inaugurat Argeș Mall

2

Argeș Mall și-a deschis porțile pentru cei care vor dori să meargă la cumpărături, să petreacă timp sau să servească masa. La inaugurare au fost prezenți primarul Piteștiului, Cristian Gentea, președintele Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă, prefectul Dragoș Predescu și șefi de instituții.

Investiția Prime Kapital  în Argeș Mall este de 100 de milioane de euro. Este cel mai mare centru comercial din regiunea Sud Muntenia. Au fost create peste 1.500 de locuri de muncă.  Are o suprafață de 77.000 mp cu o capacitate de 2000 de locuri de parcare. Găzduiește peste 140 de magazine și insule comerciale. Multe branduri internaționale sunt prezente în noul mall.

Carrefour a deschis al doilea magazin din Pitești

De asemenea Carrefour a deschis la Argeș Mall al doilea hypermarket din Pitești și al 57-lea din țară. Noul magazin oferă o gamă largă de opțiuni pentru o alimentație de calitate la prețuri accesibile. Multe dintre produsele oferite cumpărătorilor provin de la producători români precum: Legume de sezon, produse proaspete.produse  de brutărie și pâine, produse de cofetărie, selecție de brânzeturi românești.  Clienții au acces de astăzi la o gamă extinsă de vinuri românești din programul Deschidem Vinul Românesc, creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării.

Primul magazin Peek & Cloppenburg din Argeș

Cu prilejul ianugurării magazinului din Argeș Mall, renumitul retailer multi-brand din industria fashion Peek&Cloppenburg marchează prin locația  de 1.800 mp intrarea pe piața din județ,  dar și deschiderea al 11-lea magazin din țară. Peek&Cloppenburg a oferit cumpărătorilor un discount de 20% la produsul preferat.  

Zona de fast-food, la etaj

La etaj sunt amplasate cele mai conoscute restaurant de tip fast-food, acestea ocupând o suprafață de 3.600 mp. De asemna o zonă generoasă se relaxare ce include o pistă de alergare, un loc de joacă de peste 600 mp, sală de fitness, cazinou,o bancă, o farmacie, amanet, exchangecurățătorie, etc.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.