Un medic s-a spânzurat!

0

Un medic stomatolog, a fost găsit spânzurat, în locuința sa din comuna Pietroșani, satul Retevoiești, miercuri. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost găsit de o vecină pe care, cu puțin timp înainte, o rugase să îi facă niște cumpărături de la magazin.

Se spune că bărbatul în vârstă de 60 de ani, a lucrat ca medic stomatolog la cabinete din comuna Pietroșani și din Domnești. În ultima vreme M. C., nu mai profesa. Mai mult, cunoscuții spun că devenise o fire mai retrasă și avea simptomele unei depresii. O vecină îl ajuta uneori. Miercuri, femeia s-a dus acasă la medic după ce o rugase să îi facă niște cumpărături. Au vorbit, i-a spus ce trebuie să-i ia de la magazin și la scurt timp după ce vecina a plecat M. C. și-a pus capăt zilelor. Când s-a întors, femeia l-a găsit spânzurat de o grindă. În stare de șoc, localnica a sunat la 112 și a anunțat tragedia.

Autopsia va stabili cauza decesului

”În cursul după-amiezei de 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Pietroșani a fost găsit decedat, în locuința sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești, constatând că cele sesizate se confirmă.

Cel în cauză, bărbat de 60 de ani, din Pietroșani, a fost găsit decedat.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Urmează să fie efectuată autopsia medico-legală, pentru stabilirea cauzelor decesului, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc” a transmis IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.