Înfrângere după un joc foarte slab!

0

FC Argeș continuă seria evoluțiilor foarte slabe din această ediție de campionat. Din pretendentă la promovare, trupa pregătită Eugen Neagoe nu mai sperie nici măcar echipele care luptă pentru rămânerea în eșalonul secund. foto: Riti Jozsef

Piteștenii au înregistrat sâmbătă a doua înfrângere consecutivă în play-out, după ce au pierdut la limită, 0-1, confruntarea din deplasare, cu Unirea Dej, formație aflată cu un picior în Liga a III-a. Amenințați de retrogradare, ardelenii au încercat să pună presiune pe argeșeni, formația lui Dragoș Militaru având inițiativa încă din startul meciului. Cu zece minute înainte de finalul primei reprize, Dejul putea deschide scorul, însă Straton a reușit să respingă șutul lui Alexandru Pop. După revenirea de la cabine, Argeșul a avut ocazia să deblocheze tabela, însă Buhăcianu nu a reușit să trimită în plasă centrarea lui Borța. Zece minute mai târziu, Rusu a încercat să înscrie printr-o execuție spectaculoasă, blocată însă de un fundaș dejean. Nici Balaur nu l-a putut învinge pe Moroz, șutul piteșteanului fiind respins de portarul dejenilor. Unirea a deschis scorul cu aproape 25 de minute înainte de final, Hofman trimițând cu capul în plasă din centrarea lui Șuteu. În partida cu Unirea Dej, FC Argeș a arătat ca o echipă plafonată, fără nicio viziune de joc, cu mari probleme pe faza ofensivă și defensivă. Jucătorii cu experiență nu au adus plus-valoare, evoluțiile lor în multe partide fiind de nivelul diviziilor județene. În urma acestui rezultat, FC Argeș a coborât pe locul 4 al play-out-ului, cu o zestre de 30 de puncte, cu 7 mai puțin decât CSM Reșița, liderul seriei.

Liga 2, Play-out Grupa A,  Etapa 5  

Unirea Dej – FC Argeș 1-0(0-0)

A marcat: Hofman(68)

Unirea Dej: Moroz – D.Pop, Kereki(cpt.), Chira, Șuteu- A.Pop(min.88 A.Dulca), A. Ciuciulete(min.56 Telcean), Stancovici, Hofman – Blaj(min.88 A. Militaru), Bîrnoi(min.59 Golda)

Rezerve neutilizate: R.Rop, Roș, Pruteanu, Manole, Călugăr

Antrenor: Dragoș Militaru  

FC Argeș: Straton – Balaur(min.71 Adelin Mircea), Orozco, Tudose – Tofan(cpt.) (min.46 Șerban), Dinoci(min.65 Pîrvu), Boboc(min.46 Buhăcianu), Borța – Petrescu, Rădescu, Rusu

Rezerve neutilizate: Micle – Stoica, Dulcea, R. Ciuciulete, Angelov

Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonașe galbene: Blaj, Golda, Moroz / Petrescu Stadion: Municipal (Dej)

Arbitru: Dan Ștefan Buzărnescu (Craiova). Arbitri asistenți: Casian Băla (Arad) și Ioan Daniel Humiţa (Armeniş – Caraş Severin)

Delegat joc: Cristian Petrean(Hunedoara); Observator arbitri: Iulian Spătaru(Timișoara)

Cum s-a marcat golul:

min.68: 1-0! Șuteu centrează în careu, iar Hofman trimite cu capul în plasă!

 

Play-out Grupa A, Etapa 5

CSC Dumbrăvița – Metaloglobus București 0-2

CSM Reșița – Ceahlăul Piatra Neamț 3-2

Unirea Dej – FC Argeș 1-0

CSM Alexandria a stat

  CLASAMENT ECHIPE

 

P G PTS
1 CSM Reșița 5 2 37
2 Ceahlăul Piatra Neamț 4 -1 34
3 Metaloglobus București 5 0 33
4 FC Argeș 4 3 30
5 CSC Dumbrăvița 4 -4 26
6 Unirea Dej 4 4 23
7 CSM Alexandria 4 -4 13

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.