Anunţ public privind decizia etapei de încadrare – AGORA INVEST COMPANY SRL

0
AGORA INVEST COMPANY SRL, titular al proiectului: ” Înfiinţare plantaţie de alun în regim convenţional şi intensiv în Ştefăneşti, judeţul Argeş” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş- nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul:  ” Înfiinţare plantaţie de alun în regim convenţional şi intensiv în Ştefăneşti, judeţul Argeş” propus a fi amplasat în comuna Călineşti, sat Ciocăneşti, jud. Argeş,  titular, AGORA INVEST COMPANY SRL.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeş, cu sediul în Piteşti, str. Egalităţii, nr. 50, judeţul Argeş, în zilele de luni- vineri, între orele 10.00- 13.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmag.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.