Raliul Argeșului a paralizat Piteștiul! Străzi închise circulației!

0

A început Raliul Argeșului, iar mai multe străzi din Pitești sunt blocate circulației în vederea desfășurării competiției sportive. Cum circulația este închisă pe unele trasee, șoferii au fost nevoiți să folosească rute ocolitoare, ceea de a dus la un blocaj pe mai toate străzile principale din oraș. Șoferii nervoși, înjură, scrâșnesc din dinți și stau la volan, cu orele, pentru a parcurge un drum pe care în mod obișnuit l-ar fi făcut în 10-15 minute. Unii îi înjură pe polițiști, alții pe administratorii județului și ai orașului.

Rețelele de socializare sunt pline de postări de la șoferi care atenționează cu privire la drumurile paralizate, de numărul mare de mașini care mai mult stau decât să înainteze, viteza maximă fiind de cel mult 10-20 de kilometri la oră. ”De evitat Trivale-Teilor, mai mult se stă”, avertizează un conducător auto, pe grupul de Facebook Info Trafic Pitești. ”Este închis spre stadion, de aici si haosul…”, îi explică un al șofer. ”Este coadă de sus de la Smeura! Încă se merge bară la bară”, adăugă un alt internaut pe același grup.

Îi anunțăm pe șoferi că și în următoarele zile va fi închisă circulația pe anumite drumuri din Pitești, potrivit reprezentanților IPJ Argeș.

– 9 mai, de la ora 7.30 până la 12.05. ora 9.00,se închide circulația rutieră pe strada Maria Teiuleanu, de la marcajul pietonal, de lângă trecerea e pietoni de lângă Maestro, până până pe bulevardul IC Brătianu, pe ambele sensuri.

-10 mai de la 7.00 la 9.00se închide circulația pe strada Maria Teiuleanu pe sectorul de drum cuprins între bulevardul Republicii și patiseria Maestro, precum și întregul sector de drum din fața Casei Cărții pe ambele sensuri.

-9 mai începând de la 8.30 până pe 10 mai ora 7.00 se va închide circulația pe strada Nicolae Dobrin pe sensul de mers către strada Smeurei și strada Răyboieni, pe sectorul de drum cuorins între Clinia Doctor Luca și sensul giratoriu de la itrarea în cartierul Războieni.

-10 mai ora 7.00 și până la 11 mai ora 1.00 se va închide circulația pe strada Nicolae Dobrin, starda Stadionului în ambele sensuri, bulevardul Eroilor, între strada Dacia, strada Nicolae Dorin și strada Stadionului precum și Aleea Stadionului pe sectorul de drum cuprins între strada Nicolae Dobrin și starad Geamăna Mică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.