Accident mortal pe strada Depozitelor din Pitești!

0

Un bărbat, în vârstă de 75 de ani, a murit în urmă cu puțin timp, în urma unui accident care a avut loc pe strada Depozitelor din Pitești, în apropiere de Send 92. Acesta a fost lovit de un TIR. Foto Info Trafic Pitești

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00, în apropiere de Send 92. La fața locului au mers echipaje de pompieri și de polițiști. La scurt timp după ce au ajuns în zonă, reprezentanțiii ISU Argeș anunțau : ” Este vorba despre un pieton care a fost lovit de un cap tractor cu remorcă. Din păcate, echipajul medical ajuns la locul solicitării nu a mai putut face nimic pentru persoana de sex masculin, în vârstă de aproximativ 75 de ani, fiind declarat decesul.”

Acroșat când traversa

Cercetările au fost făcute de polițiștii Biroului Rutier Pitești. ”S-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Pitești, care conducea un ansamblu auto,  format din autoutilitară și semiremorcă, din direcția strada George Coșbuc, către Depozitelor, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a acroșat și accidentat, mortal, un bărbat de 75 de ani, din Pitești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au anunțat reprezentanții IPJ Argeș.

Martorii spun că tocmai ieșise dintr-un local

Bărbatul decedat este Gheorghe B, în vârstă de 75 de ani, din Pitești. Oamenii legii au stabilit că omul traversa prin loc nepermis fără să se asigure atunci când a fost acroșat de TIR-ul condus de George A. În plus, martorii au susținut că pietonul plecase de la un restaurant din zonă de puțin timp și atunci când să traverseze a fost lovit de autovehicul. Nu se știe însă dacă a consumat alcool sau dacă a fost la local să mănânce.  Acest aspect urmează să fie stabilit în timpul autopsiei, când se va afla cu certitudine și cauza morții.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.