Un preot ucis de un șofer fără permis, alt preot rănit grav!

0

Un preot, în vârstă de 44 de ani, din Costești, a murit și altul, în vârstă de 46 de ani, este grav rănit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr care nu deține permis de conducere. Tragedia a avut loc marți după-amiază, pe DJ 703, la Costești. Se pare că șoferul care a provocat nenorocirea, tocmai își cumpărase mașină și se ducea cu ea acasă, la Ungheni. Preotul grav rănit a fost preluat de la locul accidentului de un elicopter SMURD și a fost transportat, de urgență, la un spital din București. 

Se spune că tânărul, Claudiu S., în vârstă de 18 ani, din Ungheni, a fost ieri să își cumpere mașină, un Peugeot 206. Nu posedă permis de conducere, dar cu toate acestea, a urcat la volan și a pornit la drum ca să își ducă acasă noua achiziție. În timp ce era pe DJ 703, la Costești, s-a angajat în depășirea unui Volkswagen Touran cu remorcă. Tânărul, neavând experiență la volan, a acroșat Volkswagenul. În urma coliziunii, Peugeot-ul a fost aruncat de pe șosea pe câmpul din apropiere, iar Volkswagen-ul s-a izbit cu putere de un cap de pod. Preotul Sandu M. de la Parohia Telești, care conducea  Volkswagen-ul, a fost grav rănit. Prietenul și colegul acestuia, Ilie G., de 44 de ani, de la biserica din Zorile, care ocupa locul din dreapta, a murit. Ilie G. a rămas încarcerat între fiarele mașinii iar când a fost scos, echipajele medicale nu au putut să-l salveze, declarând decesul.

Șoferul vinovat, cercetat penal

Echipele de intervenție ale Poliției și ISU Argeș au solicitat ca la fața locului să se deplaseze un elicopter SMURD. Sandu M. a fost preluat și transportat pe calea aerului la un spital din București. Acesta se afla în stare gravă. Șoferul care a provocat tragedia a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Pitești fiind rănit ușor. Pe numele tânărului va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Vestea că preotul Ilie G. a murit a ajuns repde la cunoscuți, astfel că un coleg al acestuia a mers la locul accidentului și a aprins o lumânare pentru sufletul celui trecut în neființă. De asemenea oamenii vehiculau că tânărul șofer ar fi furat mașina. Acestă ipoteză urmează să fie verificată de oamenii legii, fiind posibil ca Claudiu S. să nu fi apucat să întocmească actele de vânzare cumpărare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.