A furat un telefon la deschiderea Argeș Mall

0

Un tânăr craiovean, în vârstă de 18 ani, a profitat de aglomerația de la deschiderea Argeș Mall, din 25 aprilie, și a furat un telefon mobil dintr-un magazin de profil. O săptămână mai târziu, s-a întors în același magazin ca să fure din nou dar s-a declanșat alarma și a fugit. Cu ajutorul camerelor de supraveghere tânărul a fost identificat. El a fost dus la audieri marți, cu sprijinul polițiștilor doljeni. A fost reținut pe bază de ordonanță.  

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au efectuat cercetările în dosarul penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Suspectul principal era Cătălin Ștefan V., de 18 ani, din Craiova. Acesta a profitat de aglomerația de la Argeș Mall, din ziua deschiderii, și a sustras un telefon.

”Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 25 aprilie a.c., tânărul ar fi profitat de aglomerație și, prin scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmă/asigurare, ar fi  sustras, din incinta unui magazin aflat într-un centru comercial din Pitești, un telefon mobil, în valoare de aproximativ 1.000 de lei. De asemenea, la data de 06 mai a.c., tânărul ar fi încercat, în același mod, să sustragă un telefon mobil.Cel în cauză a fost condus, cu prijinul polițiștilor doljeni, în baza unui mandat de aducere, la sediul poliției, pentru audieri”,  a precizat Mădălina Epure, ofițer de relații cu presa al IPJ Argeș

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ieri a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Se pare că tânărul nu se află la prima faptă de acest gen de aceea cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.