Mesaje emoționante pentru preotul mort în accident!

0

Ilie Geangavelea, preot la parohia din Zorile-Costești a murit marți în urma unui accident cumplit pe DJ 703 B, la Costești. Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Ungheni, a lovit mașina condusă de un alt preot, de 47 de ani, acesta din urmă fiind rănit grav. Tânărul nu posedă permis și a fost reținut marți noaptea de oamenii legii. După ce s-a aflat vestea morții lui Ilie Geangavelea, mai mulți cunoscuți au transmis mesaje de condoleanțe. 

Preotul Iliea Geangavelea era tatăl a doi copii, o fată și un băiat. Imediat după ce s-a aflat vestea morții sale, pe contul de Facebook au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe.

”Drum Lin. Multă putere familiei”, a scris un prieten din listă.

”Nu pot să mai zic nimic. Acum cuvintele nu își mai au rostul. Ați fost un om minunat. Mereu cu zâmbetul pe buze. Odihnă veșnică. Bunul Dumnezeu să vă țină la dreapta lui”, a tansmis o doamnă.

Fina preotului decedat a scris un mesaj emoționant. ”Odihnă veșnică, Nașu’! Un om de milioane cu suflet bun și mereu cu zâmbetul pe buze, un om pozitiv, un om de la care mereu aveai ceva nou de învățat…cu siguranță ne vei lipsi atât mie cât și întregii mele familii care este extrem de afectată de pierderea dumneavoastră! Drum lin, om cu inimă de aur!”.

”Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Un om și un preot minunat”, spunea o altă persoană.

”Îți mulțumim părinte ca ne-ai ajutat cu un sfat , cu o vorba și tot timpul ai fost alături de noi . Nu te vom uita niciodată”, a transmis un prieten din listă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.