Șoferul fugar a fost găsit ascuns într-un canal

0

Un accident rutier a avut loc în Câmpulung, marți seară. Șoferul unui autoturism Toyota a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul pe carosabil. Deși mașina era cu roțile în sus, cel de la volan a reușit să iasă și a fugit, fără să-i pese de pasagerul din dreapta care era rănit.

Conducătorul auto a fost găsit de oamenii legii la circa un kilometru de locul unde avusese loc evenimentul rutier. Bărbatul era ascuns în rigola unui canal pluvial. Era beat criță!

După ce l-au găsit, polițiștii l-au testat cu etilotestul Aparatul indica o concentrație de alcool de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă o valoare aproape dublă în sânge.

”În seara zilei de 14 mai a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Drumul Godeni din Câmpulung, a avut loc un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, care au constatat faptul că, un bărbat de 57 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, pe strada Drumul Godeni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat pe plafon.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat, la scurt timp.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului, un bărbat, de 44 de ani, a fost rănit ușor și transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.