Update: A fost arestat preventiv șoferul care a omorât un preot în accident!

0

Update: În această seară, Judecătoria Costești a admis cererea procurorilor și au emis un mandat de arestare preventivă pe numele tânărului care a provocat tragedia de la Costești.

Știrea inițială:

Tânărul, în vârstă de 18 ani, care a povocat, marți 14 mai, un grav accident rutier pe  D.J.703 B, la Costești a ajuns în arest. Claudiu S. din comuna Ungheni este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

A pierdut controlul volanului când depășea

Marți, Claudiu S., conducea un Peugeot 206, pe care abia îl cumpărase și s-a angajat în depășirea unui Volkswagen Touran condus de preotul Sandu M. de la Parohia Telești. Șoferul neexperimentat a acroșat Volkswagenul și l-a propiectat într-un cap de pod. În urma impactului a murit preotul Ilie G., de 44 de ani, de la biserica din Zorile, care ocupa locul din dreapta, iar preotul Sandu M., cel de la volan, a fost rănit grav. Acesta a fost preluat, de la locul accidentului, de un elicopter SMURD și a fost transportat la Spitalul Floreasca din București.

A muncit în Germania ca să-și cumpere mașină

Și șoferul vinovat a fost rănit ușor fiind dus la Spitalul Județean de Urgență Pitești pentru investigații medicale. După ce s-a stabilit că nu are leziuni grave și nu necesită internarea, tânărul care a împlinit 18 ani în urmă cu o săptămână, a fost dus la audieri. Claudiu S. a fost în Germania împreună cu părinții și spun, localnicii, s-ar fi întors luni seara. Susține că a muncit și din banii obținuți și-a cumpărat marți Peugeot-ul, pe care l-a distrus în aceeași zi. În cursul nopții, tânărul a fost reținut și a fost dus în arest.

”Polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au continuat cercetările în dosarul penal referitor la accidentul rutier de pe D.J. 703 B – Costești, și, în urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, în cursul nopții trecute, tânărul, de 18 ani, din Ungheni, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

În cursul zilei de astăzi, 15 mai a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.