Fotbaliștii de la Colegiul ”Alexandru Odobescu”, locul 3 în România!

0

 

Performanță de excepție pentru elevii Colegiului Național Alexandru Odobescu din Pitești! Echipa de fotbal băieți s-a clasat pe locul 3 la faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar  – Cupa ING U16.      

La întrecerea desfășurată pe terenurile din cadrul Complexului Turistic de Natație Târgoviște au luat startul 8 echipe, Colegiul Odobescu fiind singurul din țară care s-a calificat în această fază a competiției, deși nu este unul de profil sportiv.

Întrecerea a fost câștigată de LPS Cluj-Napoca, ardelenii impunându-se meritat, 2-0, în duelul cu LPS Botoșani. Locul 3 a revenit Colegiului Național ”Alexandru Odobescu”, piteștenii învingând în finala mică pe LPS Arad, scor 3-2. În semifinale, argeșenii au pierdut la mare luptă, scor 2-3, partida cu LPS Botoșani. Trebuie precizat faptul că pentru reprezentanta județului nostru au evoluat fotbaliști legitimați la LPS Pitești și FC Argeș, cluburi angrenate în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal.

#Adrian Popescu: ”Copiii sunt campioni și la carte”

Adrian Popescu, antrenorul Colegiului Alexandru Odobescu, este mulțumit de rezultatele înregistrate de fotbaliștii piteșteni la această competiție: „Copiii s-au comportat exemplar, în contextul în care sunt campioni și la carte. Mulțumesc pe această cale antrenorilor de la LPS Pitești și FC Argeș, copiii fiind și sportivi de performanță. În realitate, la nivel de colegii suntem numărul 1 pe plan național, fiind singurii printre cele șapte LPS-uri care au fost în competiție”.

 

Echipa Colegiului Național ”Alexandru Odobescu”:

Willy Wagner, Mihai Coarnă, Alexandru Voicu, Bogdan Stanciu, David Colan, Rafael Petriu, Andrei Ungureanu, David Pătrașcu, Rareș Pătru, Tudor Frîntu, Matei Pătru, Mario Siminea, Mihnea Ionică

Antrenori: Profesori Adrian Popescu, Simona Teodorescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.