Minor amenințat cu maceta pe stradă!

0

Un scandal teribil a avut loc pe stradă, în zona Exercițiu, marți  seară. Un bărbat a amenințat un minor, în vârstă de 16 ani, cu o macetă. Între cei doi exista un conflict mai vechi, pe care nu au avut rețineri să și-l dispute în public. Fără să țină cont de trecători, agresorul și-a dat frâu liber pornirilor violente și a amenințărilor. A doua zi, a ajuns în arest fiind reținut de polițiști. 

Incidentul a avut loc în Pitești, la intersecția străzilor Exercițiu cu Constantin Dobrescu marți, în jurul orei 18.30. Ion N., de 40 de ani, din Pitești l-a întâlnit pe puștiul în vârstă de 16 ani.

Minorul face parte dintr-o familie cunoscută ai căror membrii au fost condamnați în trecut pentru furturi și infracțiuni cu violență.  Deprinderile din familie îl fac pe minor să intre uneori în conflicte în genul celei de marți, numai că, de această dată el este victima. Așadar, bărbatul, și el cunoscut cu antecedente, avea un conflict mai vechi cu adolescentul.

Ca să-l înspăimânte, Ion N. a luat o macetă din mașină și l-a ameninat pe minor că-l taie. Folosind un limbaj care nu poate fi reprodus, și agitând arma, piteșteanul a generat o stare de teamă și indignare în rândul trecătorilor.

Oamenii au sunat a 112 și la fața locului s-au deplasat polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești care au demarat cercetările.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele lui Ion N. pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.  Miercuri, Ion N. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ieri a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui a fost dispus controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.