Tânără luată pe capotă de pe trecerea de pietoni!

0

Un accident rutier a avut loc la Costești, joi dimineață. O tânără, în vârstă de 19 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină. Aceasta traversa pe trecerea de pietoni când a fost luată pe capotă de un șofer neatent.

Joi, în jurul orei 9.00, tânăra care se afla pe strada Victoriei, din Costești, a vrut să traverseze pe trecerea de pietoni. Aceasta a făcut câțiva pași, după care, a fost lovită de o Skoda condusă de Aurel B., de 69 de ani, din Costești.

Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere a unui agent comercial din zonă. Pe imagini se vede cum tânăra merge pe trotuar, se angajează în traversare, fără să se asigure, face câțiva pași, abia atunci pare că vede mașina dar nu are timp să reacționeze pentru că imediat a fost acroșată cu partea laterală, luată pe capotă, proiectată prin aer după care a căzut pe carosabil.

I.R., de 19 ani, din Costești, a suferit leziuni la cap și la piciorul drept. A fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Șoferul este vinovat!

Cercetările la fața locului au fost efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești. Oamenii legii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este șoferul care nu a oprit la marcaj că să cedeze trecerea pietonilor, victima fiind angajată în traversarea străzii, prin loc semnalizat corespunzător.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.