Câine ars de viu! Anexa în care se afla animalul a fost incendiată

0

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, care locuiește fără forme legale la Moșoaia, a fost arestat preventiv după ce a comis un act de cruzime. Individul a pătruns într-o gospodărie din comuna Moșoaia, a tăiat cablurile camerelor de supraveghere pe care le-a furat și a incendiat o anexă în care știa că proprietarii adăpostesc un câine din rasa brac german. Animalul a murit ars de viu. 

 

În ziua de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, distrugere prin incendiere și uciderea cu intenție, fără drept, a animalelor și au identificat și reținut un bărbat de 40 de ani, din Pitești. Acesta locuiește fără forme legale în comuna Moșoaia.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 08 spre 09 mai a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, într-o gospodărie din localitatea Moșoaia, unde ar fi tăiat cablul electric care alimenta locuința, ar fi sustras trei camere de supraveghere și ar fi incendiat o anexă în care se aflau mai multe bunuri și un câine de rasă.

După administrarea probatoriului, la data de 16 mai,  bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sâmbătă, 18 mai, Judecătoria Pitești a admis cererea procurorilor. Magistrații au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.