Jandarmul campion felicitat de prefect!

0

Campionul național la sckandenberg Alin Nedelescu, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, a fost felicitat de prefectul Dragoș Predescu.

 

”M-am întâlnit astăzi cu sergentul major Alin Nedelescu, cadru al Jandarmeriei Argeș, campion național la Skandenberg-Armwrestling, categoria 70 kg- brațul stâng, vicecampion național- brațul drept și, de săptămâna trecută, ocupantul locului 4 european, categoria 70 kg seniori, din 1000 sportivi în fața cărora s-a impus.

Povestea campionului este una impresionantă! A început la 15 ani, într-o sală improvizată în casa antrenorului Viorel Dobrin, omul care a și pus bazele Clubului Sportiv “Armbenders Viorel Dobrin” Poiana Lacului. Au confecționat împreună atât aparatele folosite la antrenamente cât și masa de skandenberg. Prima competiție la care a participat a fost chiar Campionatul Național, pe atunci la juniori, de unde a plecat dublu campion național.

În al doilea an a concurat tot la juniori și apoi a trecut la competițiile pentru seniori.
Campionul Alin Nedelescu se antrenează și acum la Poiana Lacului. Împreună cu profesorul care îl pregătește a continuat să muncească. Împreună au ridicat o anexă în gospodăria antrenorului, au făcut rost de aparate și au acum înscriși în jur de 50 de sportivi, cu vârste de la 12 ani la 58 de ani.

A fost o bucurie pentru mine să îi pot îmâna o diplomă din partea Instituției Prefectului județul Argeș, să îl felicit și să îi transmit că este unul dintre exemplele pozitive din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, a spus prefectul Dragoș Predescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.