Vindeau câini fără cip

0

Dumincă, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au acționat pentru prevenirea, combaterea abaterilor de la normele legale privind protecția animalelor și au efetuat contraoe în două tîruri din județ. 

Oamenii legii au făcut controale la Târgul săptămânal Bradu, precum și în zona târgului din comuna Rucăr și zona adiacentă de pe DN 73. Polițiștii au vizat, în mod special, documentele de vânzare dar și starea animalelor.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, conform OUG 155/2001 privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân, ca urmare a nerespectării de către proprietarii mai multor exemplare canine ce erau oferite spre vânzare, a obligației privind identificarea acestora prin microcipare.

Tot în cadrul activităților, polițiștii au prelucrat prevederile legale referitoare la protecția animalelor, fiind împărțite desfășurate și activități în cadrul campaniei pentru prevenirea violenței împotriva animalelor derulate în parteneriatr public-privat cu Asociația Eduxanima, a transmis IPJ Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.