Zâmbește fericit, cu o dantură sănătoasă, cu ajutorul echipei de la DentalPremier.ro

0

A avea o dantură frumoasă și sănătoasă este un vis care poate deveni realitate. Cei care au probleme majore dentare sau care deja și-au pierdut parte din dinții naturali, au soluții pentru a dobândi o dantură sănătoasă, impecabilă, funcțională și estetică adică.

 

Cu aparatură de ultimă generație și cu o echipă de profesioniști în spate, clinica Dental Premier din București pune la dispoziția clienților o mulțime de tehnici performante. Refacerea danturii și redarea zâmbetului este prioritatea lor în tot ceea ce fac. Aici se tratează și cariile, dar și alte afecțiuni stomatologice, fiind disponibilă și o metodă inovatoare de implant dentar. Descoperim toate acestea în articolul de mai jos.

 

Tratament cu implant dentar, într-o zi

 

Toată lumea știe că tratamentele dentare implică timp, dar, mai ales, resurse financiare. Însă, acest lucru nu este valabil și în cazul cabinetelor din cadrul clinicii Dental Premier, cu pagina oficială DentalPremier.ro. Aici se pot face mai multe operațiuni într-o singură zi și toate acestea fără durere.

 

Într-o singură zi se pot face extractiile dinților sau a rădăcinilor bolnave, urmate de celelalte două etape. Acestea constau în implanturi și dinți ficși în doar 24 de ore. Iată că această metodă este superioară altora și vine în ajutorul pacienților care au o viață activă.

 

Chiar de a doua zi aceștia își pot relua treptat activitățile cotidiene, fără ca nimeni să sesiseze altceva decât naturalețea zâmbetului. Mai mult decât atât, aceste implanturi dentare respectă raportul calitate-preț, pentru satisfacția fiecărui pacient în parte.

 

Când apelăm la implanturi dentare

 

Este firească această întrebare, deoarece nu toate organismele suportă bine un implant. Din fericire, orice implant dentar reușit se poate face odată cu vârsta majoratului. Cât despre limita de vârstă, aceasta nu există la Dental Premier. Aici au venit și pacienți de peste 90 de ani care au beneficiat de restaurarea totală a danturii cu implanturi dentare și lucrări fixe. Acesta arată și se simte exact ca dinții naturali, fără nicio deosebire evidentă. Așadar, vârsta nu este un impediment pentru efectuarea unui implant reușit.

 

Nici măcar nu sunt necesare medicamente prescrise pentru durere. Nici în timpul tratamentului, nici în zilele de după implant, pacienții nu au relatat disconfort sau durere.

 

Tehnicile, dar și materialele folosite, dar și atenția la orice mic detaliu recomandă medicii implantologi de la clinica Dental Premier chiar și în cazuri mai complicate.

 

Alte servicii dentare de la clinica Dental Premier

 

Specialiștii de la clinica Dental Premier mai prestează și alte servicii dentare importante. Printre acestea se numără chirurgia dentară, tratamentul cariilor, albirea dinților și instalarea aparatelor dentare. Tot aici au loc servicii de radiologie dentară și stomatologie pentru copii.

 

Instalarea aparatelor dentare are loc într-un cadru securizant și prietenos, în așa fel încât fiecare pacient se va simți confortabil. După necesități, aparatele dentare pot fi metalice, mobile, invizibile, din safir sau ceramică. Tot la cabinetele din această clinică au loc și servicii de protetică dentară, de tipul coroane, fațete și proteze dentare.

 

Detalii și programări se pot face telefonic sau completând formularul de contact prezent pe pagina oficială dentalpremier.ro.

 

Contact: contact@dentalpremier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.