Raluca Olar medaliată cu aur la Campionatul European de karate!

0

Raluca Ingrid Olar a devenit campioană europeană la kumite junioare +58 kg, în acest week-end. Tânăra, care va împlini astăzi 16 ani, este fiica lui Bogdan Olar, fost inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Sportiva este legitimată la CS Mioveni și înainte de performanța din Germania a devenit campioană națională la categoria ei. Practică acest sport de peste 11 ani! 

Sportivii CS Mioveni au participat în perioada 17-19 mai, la Regesburg – Germania, la Campionatului European de Karate Shito Ryu. Alb-albaștrii sunt antrenați de sensei Sebastian Ene și au obținut rezultate maxime la ediția a X-a a acestui concurs, la care au participat sportivi din 24 de țări.

Raluca Ingrid Olar s-a remarcat în timpul competiției fiind o concurentă serioasă care a dovedit că este cea mai bună! Pentru ea a fost intonat imnul României, în Germania, după ce a urcat pe primul loc de pe podium. Cu mândrie, tânăra piteșteancă a purtat drapelul țării noastre atunci când a fost medaliată cu aur, devenind campioană europeană la categoria ei.

Karatistă de la 4 ani și jumătate!

Raluca Ingrid Olar împlinește astăzi 16 ani. Este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Alexandru Odobescu – Științele Naturii.  Practică karate shotokan, de la vârsta de 4 ani și jumătate, fiind antrenată de Sebastian Ene.

 

În prezent este legitimată la CS Dacia Mioveni. Performanța de la Regensburg nu este prima pentru Raluca. Sportiva este și campioană națională la categoria ei. Pe lângă performanțele din sport, tânăra piteșteancă ar dori să obțină rezultate bune și la cursuri. Adolescenta vrea să devină medic și se pregătește pentru a-și atinge țelul! Mult succes în continuare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.