”Micii laboranți de azi, marii specialiști de mâine!”

0

În calitate de profesor coordonator al celui mai recent proiect implementat în cadrul Liceului Teoretic „Ion Barbu”, din Pitești, revin în atenția dvs. cu un anunț important!

(Prof. Adina Nicolae)

La finalul lunii decembrie a anului școlar 2022-2023, SPONSORUL NOSTRU OFICIAL: SOCIETATEA NAȚIONALĂ NUCLEARELECTRICA S.A., a aprobat sponzorizarea unui nou proiect prin care unitatea noastră de învățământ și-a propus să-i determine pe elevii noștri – în prezent, mici laboranți, să își dorească să devină mari specialiști în viitorul apropiat!
Ajutorul financiar primit în urma sponsorizării a fost utilizat pentru realizarea de condiții superioare și totodată de calitate, adecvate pentru laboratoarele de fizică, chimie, biologie, informatică, dar și pentru cabinetele de limbi moderne, prin achiziționarea de mobilier școlar specific acestora.
Suma aprobată pentru implementarea cu succes a acestui proiect a fost în valoare de 174.400 lei!
Prin intermediul acestui proiect – denumit sugestiv „Micii laboranți de azi, marii specialiști de mâine!” a fost consolidat proiectul încheiat în anul școlar anterior („Condiții superioare pentru un învățământ de calitate”) prin intermediul căruia Liceul Teoretic „Ion Barbu” prin reprezentantul legal – Dna. Director: Prof. Carmen Simona Mustocea, împreună cu echipa de proiect și coordonatorul proiectului: Prof. Nicolae Adina, au reușit să pună la dispoziția elevilor Liceului Teoretic „Ion Barbu” un cadru armonios de învățare și dezvoltare profesională, prin oferirea de condiții superioare, moderne, special create pentru un învățământ de calitate.
În urma obținerii acestei sponsorizări au fost achiziționate mese de laborator specifice secțiunilor fizică, chimie și biologie (cu blaturi rezistente la acizi și baze); panouri de control, unități de lucru pentru elevi special – dotate cu aparatele utilizate în astfel de laboratoare (ampermetre, voltmetre), chiuvete, unități de lucru pentru profesorii de specialitate, mese pentru laboratoarele de informatică (cu blat special antiaprindere/ ignifug) și scaune pentru elevi pentru toate laboratoarele anterior menționate; seturi de pupitre și scaune pentru cabinetele de limbi moderne, catedre pentru laboratoarele de fizică, chimie, biologie – care conțin panourile de control incluse (și alte astfel de elemente/ de mobilier școlar necesar).
Considerăm că implementarea acestui proiect a ambiționat elevii să obțină rezultate bune și foarte bune la învățătură, respectiv la examenele de final de studii, accesul la educație și informație făcându-se într-un cadru modern si inovativ. Totodată, considerăm că întreg procesul instructiv-educativ desfășurat în astfel de condiții a reprezentat o modalitate sigură și formală de a îndruma elevii înspre profilele de specialitate adecvate înclinării acestora, a redus rata de abandon școlar și a oferit elevilor noștri oportunități de a alege noi drumuri și de a observa noi orizonturi școlare.
Ne-am dorit ca – împreună cu sponsorul nostru oficial SOCIETATEA NAȚIONALĂ NUCLEARELECTRICA S.A. să consolidăm proiectul companiei sponsor intitulat „Creștem o dată cu tine!”, proiect prin intermediul căruia fiecare copil să aibă șansa la o educație egală, de calitate, desfăsurată în condiții optime, moderne!
Sponsorul nostru: SOCIETATEA NAȚIONALĂ NUCLEARELECTRICA S.A. a dovedit încă o dată – întregii comunități, dar în primul rând nouă – beneficiarilor direcți (elevi și profesori) și beneficiarilor indirecți (părinți, autorități locale), o implicare masivă, concretă, în comunitatea locală – cu precădere în domeniul educațional.
Implicați sufletește în activitatea profesională pe care o desfășurăm în permanență, întregul colectiv didactic al instituției școlare Liceul Teoretic „Ion Barbu” Pitești, conducerea liceului – Dna Director: Prof. Carmen Simona Mustocea și implicit echipa de proiect, prin Profesorul Coordonator Adina Nicolae: MULȚUMIM DIN SUFLET sponsorului nostru oficial pentru sustinere și devotament!
Puteți afla informații despre celelalte proiecte implementate cu succes cu ajutorul sponsorului nostru oficial, accesând link-urile de mai jos:
https://sites.google.com/ltibp.ro/licionbarbu/proiecte-nuclear-electrica/educa%C8%9Bie-de-calitate-%C8%99i-%C3%AEn-mediul-online?authuser=0;
https://sites.google.com/ltibp.ro/licionbarbu/proiecte-nuclear-electrica/condi%C8%9Bii-superioare-pentru-un-%C3%AEnv%C4%83%C8%9B%C4%83m%C3%A2nt-de-calitate?authuser=0;
Atașăm în cele ce urmează câteva fotografii prin intermediul cărora dorim să aducem la cunoștință – tuturor celor interesați, că așteptăm noile generații de elevi într-un cadru armonios, modern, inovativ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.