Antrenorul Nebojsa Vidic a semnat un nou contract cu FC Argeș Basketball    

0

Nebojsa Vidic va fi antrenorul FC Argeș Basketbal și în sezonul 2024-2025. Tehnicianul sârb a semnat o nouă înțelegere cu echipa de baschet masculin a Piteștiului.

Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Gentea în cadrul unei conferințe de presă a Primăriei Pitești: Am discutat în două rânduri cu el. Nu s-a lăsat ușor, dar nici eu nu sunt negociator de matineu. N-a fost vorba de bani, de salariu, omul își respectă mult profesia și nu vrea să se facă de râs în cupele europene, cum nici noi nu vrem să ne facem. Azi noapte, în jurul orei 1, a semnat contractul” a spus edilul piteștean.

Pentru confirmare, la conferința de presă a fost proiectat un clip video în care antrenorul le urează „La mulți ani!” piteștenilor de Zilele Municipiului și în care spune că va mai continua un sezon la echipa din Pitești.

#A ratat la ”mustață” medalia de bronz

Cu Nebojsa Vidic pe bancă, FC Argeș Basketball a avut un sezon foarte bun, terminând pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

FC Argeș Basketball a arătat bine încă din prima fază a stagiunii, când a terminat grupa B cu un bilanț de 11 victorii și 5 înfrângeri, clasându-se pe poziția secundă. A urmat faza secundă continuată la fel de bine însă, pe final, piteștenii și-au pierdut puțin din concentrare și au căzut pe locul al 5-lea.

În play-off, FC Argeș Basketball a trecut fără probleme de CS Rapid București și s-a calificat în semifinalele campionatului, unde a fost oprită de U-BT Cluj-Napoca. În finala mică, alb-violeții au fost învinși de CSO Voluntari, ratând la limită obținerea medaliei de bronz.

Datorită rezultatelor obținute, Nebojsa Vidic a devenit foarte apreciat de către suporterii piteșteni, care au venit în număr mare la meciurile disputate în Sala Polivalentă Pitești Arena. Fanii au cerut conducerii clubului să facă tot posibilul pentru a-l păstra pe Vidic, iar șefii grupării piteștene s-au conformat și au reușit să semneze un nou contract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.