Bărbat bătut în benzinărie de tată și fiu!

0

Un scandal a avut loc, la începutul lunii mai, într-o benzinărie din comuna Stoenești, acolo unde un client a avut o altercație cu un tânăr. În cele din urmă bărbatul a fost bătut de talăl celui cu care s-a certat și de către tânărul implicat în conflict.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr l-au reținut, luni 27 mai, pe agresorul în vârstă de 42 de ani. Pe lângă loviri și alte violențe, omul este acuzat și de conducere fără permis și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Un conflict a degenerat

Întâmplarea a avut loc pe 3 mai, atunci când un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Cetățeni, a avut un conflict cu un client într-o stație peco de pe raza comunei Stoenești. Cei doi s-au certat și ca să-i dea o lecție bărbatului care s-a luat de el, tânărul l-a sunat pe tatăl lui și l-a chemat la benzinărie.

Marcel T., de 42 de ani, a ajuns în câteva minute la stația de carburanți. Acolo, fără să stea la discuții, l-a pocnit pe bărbatul care îi supărase fiul. Înjurând ca la ușa cortului și având un comportament de huligan, individul nu s-a mulțumit numai cu corecția aplicată de el adversarului. Acesta l-a ținut pe bărbat, îndemnându-și fiul să-l lovească. Și a dat și fiul!

Trei acuzații pentru un gest necugetat!

Despre scandal au fost sesizați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr care, înainte de toate, au stabilit că Marcel T. ca să ajungă repede la benzinărie a condus un autoturism, cu toate că el nu este deținător de permis de conducere. Ulterior cercetările au fost extinse și pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Astfel bărbatul s-a ales cu trei acuzații, pentru un gest necugetat.  ”După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 28 mai a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.