Cel mai haios jaf a avut loc la Pitești!

0

Hoțul mascat și înarmat a furat în timp ce angajata dormea!

Un individ care purta cagulă pe față și era înarmat cu un cuțit, a intrat dimineața la ora 3.00 într-o sală de jocuri de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Pitești. Hotărât să nu plece de acolo cu mâna goală, individul își pregătise un plan de acțiune. Angajata localului i-a ușurat sarcina, transformând întâmplarea în cel mai haios jaf din Pitești.

Când a intrat, hoțul a găsit-o pe salariată dormind. Tânăra a avut un somn atât de profund, încât nu a schițat niciun gest cât timp infractorul și-a dus treaba la sfârșit. Autorul a intrat, a găsit banii, i-a luat și a plecat. Salariata și-a dat seama dimineață, când să iasă din tură, că îi lipsesc 13.000 de lei!

Administratorul unei săli de jocuri de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Pitești, s-a dus pe data de 29 aprilie, dimineața, la Secția 2 Poliție Pitești și a reclamat că în timpul nopții la sala de jocuri a avut loc un furt.

În timpul cercetărilor oamenii legii au descoperit un caz ce părea desprins dintr-un film de comedie. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii au stabilit că furtul a fost comis în timpul nopții, mai exact în jurul orei 3.00.

Individul a intrat în local având fața acoperită cu o cagulă și ținând în mână un cuțit. S-a uitat în sală a văzut că angajata doarme și atunci s-a îndreptat către sertarul cu bani a luat întreg teancul de bancnote și a plecat.

Din fericire haioasa întâmplare s-a sfârșit cu bine pentru angajată. Anchetatorii cred că dacă salariata s-ar fi trezit și ar fi reacționat, cel mai probabil ar fi fost atacată de individ. În acest fel, a avut de suferit doar hoțul care a fost prins cu ajutorul imaginilor. Chiar dacă purta cagulă în timpul furtului, a fost recunoscut după haine și alură.

Arestat preventiv

Este vorba de Vasile N., de 27 de ani, din comuna Drăganu. Tânărul este un cunoscut al jocurilor de noroc. De alfel, cu banii sustrași s-a dus tot la păcănele, acolo unde a pierdut până la ultimul leu.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și l-au reținut pe Vasile N. luni 27 mai. Marți 28 mai, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul de caz a înaintat propunerea de arestare preventivă Judecătoriei Pitești.

Chiar dacă Vasile N. nu are antecedente penale și nu a comis fapta prin violență, judecătorii au admis cererea luând în considerare gravitatea și cele relatate mai sus.

”…admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în dosarul de urmărire penală nr. 2471/100/P/2024. În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului N.V.N., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.05.2024 până la data de 26.06.2024, inclusiv”, scrie în minuta ședinței de judecată. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată. Până când va fi judecată contestația, tânărul va rămâne în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.