Vitezomani lăsați pietoni

0

Patru șoferi au rămas fără permisele de conducere după ce au fost depistați de polițiști, în timp ce conduceau cu viteză excesivă.

R.R.F. de 36 ani din comuna Bughea de Sus, a fost prins de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, pe DN73, la Shitu Golești în timp ce circula cu un Audi cu viteza de 129 km/h.

Tot la Schitu Golești pe D 73 a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu 123 km/h, S.I.D. de 36 ani, din Câmpulung, care conducea un Peugeot.

Ca urmare a abaterilor, cei doi au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

O.I., de 35 de ani din Craiova, aflat la volanul unui BMW, a fost prins, de către polițiștii Biroului Rutier Pitești, circulând cu viteza de 122 km/h pe un tronson de pe DN 65 B unde limita maximă admisă este de 70 de kilometri la oră.

La fel și I. L, o șoferiță în vârstă de 31 de ani din orașul  Bragadiru, județul Ilfov, Audi  care a fost înregistrată de aparatul radar rulând cu 121 km/h .

Celor doi, polițiștii rutieri le-au aplicat câte o amendă și le-au fost reținute permisele pe câte 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.