Șoferiță prinsă beată la volan!

0

O bucureșteancă, în vârstă de 64 de ani, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistată în trafic în timp ce se afla sub influența alcoolului. Etilotestul indica o concentrație de peste 0,80 mg/l și a fost dusă la spital psă-I fie recoltare probe de sânge pentru calcularea alcoolemiei. 

 

Marți, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au tras pe dreapta o mașină condusă de L.G. o femeie, de 64 de ani, din București, pe circula pe raza localității Corbi. În timpul verificărilor de rutină, oamenii legii și-au dat seama că cea de la volan are un comportament ciudat.

Au rugat-o pe șoferiță să sufle în etilotest și, surpriză! Valoarea rezultată în urma testării a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cum este știut faptul că de regulă, alcoolemia are o valoare aproape dublă față de cea de pe etilotest, femeia a fost dusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele conducătoarei auto a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.