I-a luat Poliția după ce au vrut să vândă un pistol!

0

Astăzi, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au efectuat două percheziții domiciliare, în localitatea Crângurile din județul Dâmbovița, la locuințele a doi bărbați, bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări s-a stabilit că, cei doi bărbați, de 29, respectiv 23 de ani, ar fi oferit, spre vânzare, un pistol neletal, supus autorizării, în județul Argeș. De asemenea, arma ar fi fost deținută și purtată, fără drept, de trei persoane.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată și ridicată, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală, supusă autorizării, și 9 cartușe.

Patru persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Acțiunile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare, județul Dâmbovița, specialiștilor Serviciului Criminalistic Argeș și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și Dâmbovița și din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.