”Meciul tuturor generațiilor” la Oarja!

2

Nu numai la Echipa Națională s-a putut organiza meciul de retragere al Generației de Aur ci și la una din echipele din fotbalul mic județean din Argeș!

Astfel, duminică, 2 iunie, conducerea clubului ACS Oarja a organizat evenimentul ”Meciul tuturor generațiilor” pe Stadionul din Oarja, ocazie cu care  Georgian Badea și Dumitru Neacșu se vor retrage din activitate la 40, respectiv 45 de ani, iar în același timp toți jucătorii, toate legendele clubului ACS Oarja vor avea și ele parte de acest ultimp meci de retragere.

Printre invitații de onoare ai celor de la Oarja se numără președintele AJF Argeș, Cătălin Popa, în timp ce meciul va fi condus de arbitrii de Superliga (la centru), Iulian Călin, (iar la cele două linii de asistenții) Romică Bârdeș și Florin George Neacșu. Mai mult evenimentul se anunță a fi un adevărat spectacol, pentru că ziua va debuta cu meciul actualei echipe ACS Oarja din ultima etapă a campionatului Ligii a 5-a, Seria Ccentru la ora 11:00, va continua cu meciul legendelor de la ora 13:00 și se va încheia cu grătare și muzică.

„Am vrut să organizăm acest meci de retragere al meu și al președintelui Dumitru Neacșu și am reușit să adunăm peste 30 de foști jucători ai echipei, care vor veni din toate colțurile lumii la eveniment. Sperăm să fie un eveniment frumos” ne-a spus vicepreședintele Georgian Badea.

ACS Oarja are și o structură binedefinită, avându-l ca președinte pe Neacșu Dumitru, vicepreședinte pe Badea Georgian iar secretar pe Neacșu Andreea. Clubul este înființat în Oarja în 1992 și a devenint Asociație Club Sportiv în 2019, sezon în care a și câștigat titlul  / campionatul –  Seria Centru. De asemenea, în 2018-2019 au fost vicecampioni, iar în rest echipa s-a clasat în primele 4 locuri. La evenimentul Meciul tuturor generațiilor vor participa peste 70 de jucatori foști și actuali.

2 COMENTARII

  1. Eu am o regulă,nu doresc a se implica biserica,cultele religioase cu votarea unor așa zise persoane(așa a fost și așa este în continuare au trecut 30 de ani degeaba acum ROMÂNIA 2024 trebuia a avea salarii și pensii în moneda EURO dar suntem sclvi în țara noastră.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.