CS Mioveni se reunește pe 24 iunie și a stabilit obiectivul…

0
După ce în ultima perioadă s-au tot vehiculat scenarii în ceea ce privește echipa de fotbal CS Mioveni, oficialii clubului au făcut ieri mai multe precizări.

Astfel, președintele Consiliului Director al clubului a anunțat data când se va reuni echipa, antrenorii și lotul cu care se va continua dar și care va fi obiectivul pentru noul seozn.

”Întrucât au apărut tot felul de informații în ultima perioadă, care vor să pună într-o imagine greșită clubul nostru , fac următoarele precizări: clubul nostru nu este în colaps, ci într-un moment de reorganizare. S-au tot făcut speculații, că nu vom încheia campionatul trecut. Apoi că nu vom lua licența… Dar iată că am reușit să jucăm și barajul de promovare… Și cu puțină șansă puteam chiar promova, clasându-ne pe un onorant loc 5, la final, în fața multor echipe cu pretenții, rămase mult în urma noastră în clasament.

Echipa de fotbal seniori va relua activitatea pe 24 iunie! Din lotul care a încheiat campionatul trecut, în momentul de față sunt sub contract 12 jucători. Unii dintre ei au deja contracte, iar alții semnând prelungiri în aceste zile. E normal, ca la orice echipă, vin și pleacă jucători în pauza competițională… Vom avea în continuare discuții cu jucătorii vechi, care nu mai au contracte și vor să continue cu noi. Lotul va fi completat și cu 4-5 juniori de la Centrul de Copii și Juniori. Și, bineînțeles vom mai aduce 6-7 jucători noi. Am avut o discuție cu antrenorii, lui Schumacher i-am făcut o ofertă și așteptăm în câteva zile răspunsul lui. Obiectivul echipei pentru următorul sezon va fi la fel ca și cel de anul trecut, locurile 8-12, obiectiv perfect realizabil. Fac aceste precizări, pentru a nu mai apărea tot felul de scenarii” a declarat Dumitru Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.