Bucurie mare! Un camion de jucării donate pentru copii din centre!

0

Bucurie mare printre copiii aflați în centre de plasament! Un camion de jucării au fost strânse de jandamrii argeșeni, sâmbătă, pe 1 iunie, când a fost demarată acțiunea. Donațiile făcute tot de copii au ajuns la destinație! 

Sâmbătă, 1 Iunie 2024, jandarmii argeșeni au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului, prin activități dedicate celor mici, în Parcul Trivale din municipiul Pitești.

Pe lângă activitățile recreative, desene și tiroliană, în cadrul acestui eveniment, jandarmii argeșeni au colectat și jucării pentru copiii aflați în centrele de plasament. Sute de copii, părinți și bunici au răspuns apelului nostru și au venit la standul Jandarmeriei Argeș pentru a dona jucării.

Campania Jandarmeriei Argeș a avut un ecou răsunător, astfel că am reușit să colectăm un camion plin cu jucării. O parte dintre acestea au fost duse celor mici chiar sâmbătă de ziua lor, primii care s-au bucurat fiind copiii din Casa de Tip Familial “Sf. Andrei” Valea Mare.

Astăzi, 03 iunie, jandarmii argeșeni, încărcați cu restul de jucării, s-au deplasat în Bughea de Sus, unde au reușit să aducă bucurie pe chipurile a zeci de copii din medii defavorizate, pentru care o jucărie de plus înseamnă un nou prieten pe viață.

Mulțumim pe această cale întregii comunități care a contribuit la realizarea acestei misiuni de suflet, înțelegând importanța ajutorării semenilor, au transmis reprezentanții IJJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.