Cinci juniori alb-violeți, testați de FRF  

0

Federația Română de Fotbal a organizat acum câteva zile, la Craiova, o selecție pentru generația de jucători născuți în anii 2010, în vederea formării reprezentativei României U15.

La acțiunea desfășurată la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport Dolj au participat și cinci juniori de la FC Argeș. Este vorba despre portarul Mateo Șerban, fundașii Sebastian Florea, David Olteanu, Ianis Ciobanu și atacantul Ștefan Savu. Cei cinci sunt componenți de bază ai echipei FC Argeș U14, formație care a câștigat seria 3 a Ligii Elitelor U14.

#Au câștigat Liga Elitelor U14 și Cupa Salonica

Rezultatul obținut de puștii pregătiți de antrenorii Adrian Mălușanu și Augustin Eduard este cel mai bun înregistrat de echipele grupării din Trivale în Liga Elitelor, eșalon în care evoluează doar cele mai bune formații din țară. La începutul acestei luni, alb-violeții au reușit să câștige și Cupa Salonica, competiție care a avut loc în Grecia, la Salonic.

#Ștefan Savu, gol din penalty

La selecția de la Craiova, cei cinci piteșteni au avut o evoluție foarte bună, reușind să-i impresioneze pe reprezentanții FRF. Atacantul Ștefan Savu a reușit să marcheze și un gol, în urma unui penalty scos tot de el. A fost al 12-lea penalty obținut de talentatul vârf în competițiile din acest sezon. Antrenorii Adrian Mălușanu și Augustin Eduard își doresc ca acești juniori să devină oameni de bază ai acestei reprezentative a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.