FC Argeș U9 a câștigat Cupa Toneli Kids

0

FC Argeș U9 a participat acum câteva zile la Cupa Toneli Kids, competiție organizată în localitatea Picior de Munte, situată în apropiere de Târgoviște.

La întrecerea rezervată jucătorilor născuți în 2015 au participat 6 echipe: Olimpia Picior de Munte, Petrosport Ploiești, Phoenix Târgoviște, Lazio București, Udinese Academy și FC Argeș. Alb-violeții au avut un parcurs foarte bun, reușind să câștige competiția cu un bilanț de cinci victorii. Piteșteanul Tudor Nițulescu a fost declarat de organizatori cel mai bun jucător al turneului.

#Mihai Ariciu: ”Sunt mulțumit de evoluția copiilor”

Mihai Ariciu, antrenorul echipei noastre, consideră de bun augur acest turneu: ”Pot spune că a fost un 1 Iunie excelent pentru copii. Turneul a fost benefic, iar organizarea a fost la superlativ. Mă declar mulțumit de evoluția copiilor și de rezultatele obținute”.

 

Rezultatele FC Argeș U9:

Olimpia Picior de Munte – FC Argeș 1-3

Udinese Academy – FC Argeș 1-2

Lazio București – FC Argeș 0-1

Petrosport Ploiești – FC Argeș 0-1

Phoenix Târgoviște – FC Argeș 1-5

 

FC Argeș U9: Rareș Geantă, Patrick Vîlcu, Ianis Popescu, Filip Pătru, Patrik Dobre, Mario Ciocîltea, Andrei Floroiu, Erik Mehedințeanu, Tudor Nițulescu, Filip Constantin, Ștefan Slutu, Petru Nica, Eric Ciobanu, Denis Albulescu             Antrenor: Mihai Ariciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.