2 tineri reținuți pentru trafic de droguri

0

Doi tineri au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

 

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna mai 2024, două persoane, de 30 și de 47 de ani, una dintre acestea având calitatea de vânzător la un bar dintr-o localitate din mediul rural și cealaltă administrator, ar fi avut preocupări sistematice în comercializarea de droguri de mare risc și substanțe cu efect psihoactiv.

 

Pentru administrarea de probatoriu, au fost efectuate, la data de 17 iunie 2024, două percheziții la locuinețele celor în cauză, fiind descoperite și ridicate aproximativ 15 grame de substanță susceptibilă de a fi drog de mare risc, respectiv cocaină, aproximativ 30 de grame de substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive, respectiv 2-MMC, ustensile destinate porționării și cântăririi de droguri, precum și 1.500 de lei.

 

La aceeași dată, după administrarea probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore.

 

La data de 18 iunie a.c., față de acestea a fost luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.