Update: A fost găsită!A dispărut o copilă în vârstă de 9 ani

0

 

 

Update: Minora a fost depistată pe raza comunei Ungheni.

 

Din primele verificări a rezultat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Verificările continuă, în vederea clarificării situației de fapt, pentru a se stabili dacă se impun măsuri de protecție socială sau aceasta poate fi reintegrată în mediul familial.

Stirea inițială;

O fetiță, vârstă de 9 ani, a dispărut marți 18 iunie, din Costești. Micuța s-a dus cu mama și fratele mai mic, cu căruța, în oraș. Mama susține că a lăsat-o la atelaj, singură, timp de peste 7 ore. Se pare însă ca micuța a fost trimisă la cerșit și nu s-a mai întors.

„Poliștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară cercetări, în urma sesizării privind dispariția minorei FURDUI ELENA MĂLINA, de 9 ani, cu domiciliul în Mălureni, văzută ultima data pe raza orașului Costești.

 

Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că minora s-a deplasat în orașul Costești în jurul orei 10:00, împreună cu mama și un alt minor, pentru a se deplasa la o unitate medicală, lipsa minorei fiind observată în jurul orei 17:30.

 

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea minorei, însă până în prezent, aceasta nu a fost găsită.

 

Datele persoanei au fost transmise unităților de poliție, precum și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali.

 

Semnalmente: înălţime 1,20 m, circa 30 de kg, ochi căprui, păr negru, lung.

 

Vestimentație la momentul plecării: bluză alba cu dungi negre, pantaloni negri, papuci albi.

 

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.