Victoria României, comentată de oamenii din administrația locală

0

Partida Ucraina – România a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă. Dacă majoritatea argeșenilor au urmărit disputa din fața micilor ecrane, au fost și argeșeni care au văzut pe viu meciul. Prestația ”tricolorilor” a fost văzută de pe arena din Munchen de mai mulți reprezentantanți ai administrației locale, la meci fiind prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Dumitru Tudosoiu, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, și Sorin Sorescu, directorul Direcției Sanitar Veterinare Argeș.

Iată cum au comentat oamenii din administrația locală victoria selecționatei pregătite de Edi Iordănescu:

 

Ion Mînzînă: ”O seară fabuloasă!” 

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș: ”România! Româniaaaa! Ole! Ole! Ole! Am avut o seară fabuloasă astăzi la Munchen! Am debutat cum nu se poate mai frumos la Euro 2024!

Tricolorii au jucat astăzi cu inima și cu mintea pentru România! Și asta s-a văzut pentru că am avut una din cele mai frumoase victorii! Ne-am bucurat ca în vremurile bune! Hai, România!” a fost mesajul postat pe contul de facebook.

 

Adrian Bughiu: ”Victoria nu este una întâmplătoare”  

Adrian Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș: ”Un meci cât soarta unei generații. Era păcat de ”marea galbenă” de pe stadion ca victoria să nu fie a noastră. Acest Euro ar putea fi momentul de cotitură pentru actuala generație pe nedrept blamată, cel puțin în ultimii doi ani. Victoria nu este una întâmplătoare, a fost un efort comun, atât al echipei și staff-ului tehnic, cât și al zecilor de mii de suporteri prezenți la stadion. Bucuria a fost cu atât mai mare, având în vedere rezultatele din meciurile de pregătire, unde România nu a arătat un potențial ofensiv. În cele două meciuri pe care le mai avem de disputat, sper să câștigăm acel punct de care mai avem nevoie pentru a ne califica în faza următoare”.

Lucrețiu Tudor: ” Dacă joci cu sufletul, depășești orice obstacol”  

Lucrețiu Tudor, city-managerul orașului Pitești: ”S-a dovedit că atunci când ai o echipă inimoasă, care pune suflet, nu ai cum să nu reușești. Am jucat un fotbal modern, bazat pe forța grupului și nu pe individualități. Dacă joci cu sufletul, depășești orice obstacol. Am văzut meciul acasă, cu fiul meu, în vârstă de 7 luni, însă partida cu Belgia o voi vedea de pe stadionul din Koln. Am încredere că putem lua 1 punct și vom merge mai departe. După înfrângerea cu Slovacia, Belgia este în degringoladă, iar presiunea este pe ei. Cu atenție, cred că îi și putem bate. Sper că ne vom reîntâlni cu piteștenii în stradă, să sărbătorim victoriile și calificarea, ca în vremurile bune. Sunt convins că vom termina grupa în primele două locuri. Avem o echipă într-o formă fizică bună și sper să reedităm performanța generației lui Hagi de la Campionatul Mondial din SUA”.

 

Dumitru Tudosoiu: ”Lucrul de echipă bate tot!”

”A fost extraordinar! Atmosfera… fără cuvinte! Peste 40.000 români au dominat Alianz Arena, chiar am fost al 12-lea jucător! Rezultatul a fost unul surprinzător la lotul pe care îl are Ucraina… numai portarul de la Real, câștigător de Ligă…. Dar a luat 3 goluri spectaculoase de la România… Erau peste noi, dar lucrul de echipă bate tot! Sunt încrezător în continuare și sper să ne numărăm printre echipele calificate în faza următoare a competiției!” ne-a declarat Dumitru Tudosoiu, șeful ISJ Argeș.

 

Sorin Sorescu: ”Am stat în tribuna cu cei mai mulți suporteri ucrainieni…”

”A fost incendiar luni pe stadion, superb, atmosferă senzațională…. Foarte mulți români și foarte mulți argeșeni am fost la acest meci, organizați în ai multe grupuri… Acum ne întoarce. Eu am fost cu băieții mei, într-un grup mai mare… Este primul meci în afara țării la care particip. Am mai fost în România la alte partide ale Naționalei, în schimb. Cei mici sunt iubitori de fotbal, fac și fotbal și pentru ei am mers să se bucure de atmosferă și iată și de rezultat… Am nimerit în tribuna cu cei mai mulți ucrainieni  și a fost OK, nu au fost probleme. Este o sărbătoare a fotbalului pentur toți… Am avut emoții cu rezultatul, dar după primul gol ne-am întărit și până la urmă am dominat. Trebuie să rămânem și optimiști, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece….!” ne-a spus și șeful DSV Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.