La 24 de ani a murit în accident de scuter!

0

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, a murit miercuri seara în urma unui accident de scuter, care a avut loc în comuna Popești! Din cercetări a reieșit că acesta s-a răsturnat cu vehiculul și s-a lovit cu capul de asfalt. Nu purta cască sau alt echipament de protecție. 

Ionuț Cătălin Șerban, despre el fiind vorba, a fost găsit fără suflare de echipajele medicale sosite la fața locului.

”În cursul nopții, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați despre un eveniment rutier în care un conducător al unui scuter s-ar fi autoaccidentat.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din comuna Popești, care conducea un moped pe str. Morii de pe raza localității de domiciliu, fara a purta echipament de protecție, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă.

Echipajul medical care a intervenit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru acesta, constatând decesul.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției a rezultat că cel în cauză nu figurează ca posesor de conducere”, au transmis reprezentanți IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.