Reținuți după încăierarea de la Bascov!

0

Mai mulți bărbați de etnie romă au ajuns în arest după ce în noaptea de marți spre miercuri au provocat un scandal și două evenimente rutiere la Merșiani și la Scheau. Au fost audiate 14 persoane și 7 dintre ele au fost reținute. 

Cercetările privind starea conflictuală au continuat miercuri atunci când, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au pus în executare 14 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

În urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. De asemenea, cercetările sunt continuate, pentru clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, anunță reprezentanții IPJ Argeș.

 

Reamintim că în noaptea de 18 spre 19 iunie, a avut loc un conflict între doruă grupuri de romi. Totul a început la Merișani acolo unde s-au lovit două mașini. În urma impactului, o mașină a ajuns în șanț, iar cealaltă a fost serios avariată în partea din față. După ciocnire, cei implicați nu au sunat la 112, așa cum ar fi trebuit, ci au chemat întăriri din rândul familiilor sau prietenilor.

Astfel a avut loc al doilea eveniment rutier, la Scheau, în comuna Bascov, acolo unde taberele adverse s-au întâlnit din nou. Alte patru mașini s-au ciocnit între ele, în total 6. După evenimentele rutiere, șoferii autoturismelor implicate și prietenii lor ar fi avut o răfuială, numai că între timp în zonă au sosit mai multe echipaje de poliție și cei mai mulți dintre participanți au dispărut. Ulterior aceștia au fost identificați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.