Mai vrem o minune!

0
MUNICH, GERMANY - JUNE 17: Denis Dragus of Romania celebrates with teammate Dennis Man after scoring his team's third goal during the UEFA EURO 2024 group stage match between Romania and Ukraine at Munich Football Arena on June 17, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Alex Caparros - UEFA/UEFA via Getty Images)

Belgia – România, sâmbătă, ora 22.00, Pro TV

România va întâlni Belgia, sâmbătă, de la ora 22.00, pe RheinEnergieStadion din Koln, în al doilea meci de la EURO 2024.

Trupa lui Edi Iordănescu a surprins pe toată lumea în partida cu Ucraina, iar fanii speră la încă o prestație excelentă din partea favoriților. Nicolae Stanciu&co. sunt foarte motivați și montați pentru acest Campionat European și vor să producă încă un rezultat pozitiv. Belgia are orgoliul rănit, deoarece vine după o înfrângere surprinzătoare în fața Slovaciei. Dacă nu câștigă această partidă, șansele Dracilor roșii” de a ieși din grupă vor scădea dramatic.

„Tricolorii” au nevoie de un singur punct pentru a merge mai departe și vor face tot posibilul să îl obțină. Selecționata pregătită de Edi Iordănescu a demonstrat că are armele calibrate, iar belgienii sunt aproape disperați să obțină victoria pentru a rămâne în cărțile calificării. Anticipăm un asalt din partea belgienilor în acest meci, însă România a arătat că știe să se apere și să dea lovitura pe contraatac. Și la acest meci, fanii români vor fi din nou la înălțime și îi vor încuraja frenetic pe băieții lui Iordănescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.