Piteșteanul Darius Grigore va juca în Europa League!

0

Piteșteanul Darius Grigore, în vârstă de 17 ani, care în ultimul sezon a activat în Liga 3 la ARO Muscelul Câmpulung, va juca în Europa League.

Acesta a fost împrumutat de musceleni la Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României. La începutul acestei săptămâni, atacantul se prezentase la reunirea celor de la CSM Slatina, însă peste numai câteva zile, a fost direcționat la Hunedoara. Adus la începutul campionatului, de la CS Unirea Bascov, Grigore a evoluat în toate partidele disputate de Aro Câmpulung în precedentul sezon de Liga a III-a, totalizând 1907 minute jucate. Darius a avut evoluții foarte bune în tricoul muscelenilor, reușind să devină golgheterul echipei cu 8 goluri. Aro Muscelul Câmpulung a anunțat că a păstrat 50 % dintr-un eventual transfer de la formația hunedoreană.

#În cantonament în Slovenia

Darius va pleca în aceste zile în Slovenia pentru a se alătura lotului echipei antrenate de Florin Maxim, care se pregătește de debutul în preliminariile Europa League contra maghiarilor de la Paksi FC, ocupanta poziției secunde a campionatului ungar de fotbal.  Dacă va trece de echipa maghiară Paksi FC, în Turul 1 din Europa League, Corvinul va întâlni în Turul 2 pe HNK Rijeka, vicecampioana Croației. În situația în care va pierde cu ungurii, hunedorenii vor merge în Turul 2 din Conference League, unde vor da peste AEK Larnaca FC, vicecampioana Ciprului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.