PRIMĂRIA COMUNEI LUNCA CORBULUI

0

PRIMĂRIA COMUNEI LUNCA CORBULUI, titulară al Planului Urbanistic General și Regulament Local de Urbanism Comuna Lunca Corbului, Județul Argeș, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru planul urbanistic propus a fi amplasat în Comuna Lunca Corbului, Județul Argeș.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, în zilele de luni – vineri, între orele 09-13.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, Municipiul Pitești, Strada Egalității 50A, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.