Amendați că își făceau baie în fântâna arteziană!

3

Doi bărbați, oameni ai străzii, au fost prinși, în a doua zi de Rusalii, în timp ce își făceau baie în fântânlie arteziene din centrul Piteștiului. Unul dintre ei cunoștea bine regulile de igienă având la el și săpun. În timp ce se săpunea bine, a fost ”deranjat” de polițiștii locali care l-au amendat. 

”În cursul zilei de astăzi, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, au depistat în Piața Primăriei respectiv Vasile Milea, două persoane, una de 54 și cealaltă de 22, care făceau baie in fântânile aflate în zonele respective. Ținând cont că aceste fapte sunt interzise, cele două persoane au fost sancționate contravențional cu cate 1.000 de lei.

Facem precizarea că persoana ( D.C.)de 54 de ani a mai fost sancționată de curând de polițiștii locali pentru aceeași faptă”, a transmis Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

3 COMENTARII

  1. De ani de zile, fara sa exagerez oamenii fara adapost dau teroare acelei zone. Ii gasesti intre Casa Sindicate si Fortuna, Biserica Mavrodolu etc. Autoritatile dau din umeri de ani de zile, este plin de pisat in gangul Fortuna, o galagie infernala din partea acestor oameni fara adapost. PRIMARIA?? CONSILIUL LOCAL??? CAT SA MAI ASTEPTAM??

  2. Ma intreb daca oamenii strazii pot fi executati silit…

    Daca le da amenda le-a luat caii de la bicicleta.
    Alta pedeapsa cred ca nu e prevazuta in lege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.