După ce a slujit de Rusalii, și-a înmormântat bunica!

0

Părintele capelan, protosinghel Rafael Vintilă, de la Paraclisul Universitar „Întâmpinarea Domnului” din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București – Centrul Universitar Pitești, a avut o sărbătoare tristă a Rusaliilor. S-a despărțit de cea mai importantă ființă din viața sa.

Bunica, cea care l-a crescut și i-a îndrumat pașii, a părăsit această lume. Duminică, după ce părintele Rafael Vintilă a ținut Sfânta Liturghie la paraclis, a participat la slujba înmormântării celei dragi lui.

Trecută în neființă joi, bunica preotului Vintilă a fost condusă pe ultimul drum duminică, în ziua de Rusalii. Slujba a avut loc la biserica cimitirului Sfântul Gheorghe și a fost ținută de un sobor de preoți. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Rafael Vintilă a fost crescut și îndrumat de bunica lui, cea care i-a insuflat dragostea pentru Dumnezeu și buna credință.

Profesor de psihologie și de spiritualitate, preotul Rafael Vintilă este și autor de cărți religioase. El îi îndrumă pe tineri pe calea credinței și le explică pe înțelesul lor cum trebuie să fie un bun creștin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.