Concubinii și-au atacat prietenul de pahar cu cuțitul!

0

O partidă de beție s-a sfârșit prost pentru trei prieteni de pahar. Victima locuia cu chirie într-o casă, în care tot cu chirie stăteau și agresorii, o femeie de 35 și ani și concubinul ei, în vârstă de 37 de ani. Cei trei au băut cu mult peste măsură și după ce s-au îmbătat s-au luat la ceartă. Concubinii l-au atacat pe vecinul lor cu un cuțit și o sticlă. În urma loviturilor primite bărbatul a suferit răni ce vor necesita aproximativ 35 de zile de îngrijiri medicale. 

Scandalul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 iunie. La ora 00.30, după ce au băut împreună, doi bărbați și o femeie s-au luat la ceartă. Cu toții locuiau cu chirie într-o casă, în zona fostei fabrici de bere, din Pitești.

Când a izbucnit conflictul, B. Cristian Ionuț, de 37 ani, și P. Eugenia Lăcrămioara, de 35 ani, concubini, l-au atacat pe vecinul lor. L-au lovit cu pumnii apoi i-au dat în cap cu o sticlă și l-au înjunghiat într-un picior cu un cuțit. Victima a ajuns la spital, iar în urma examinării medico-legale s-a stabilit că necesită aproximativ 35 de zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. După administrarea probatoriului, la data de 24 iunie a.c., bărbatul și concubina sa au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Marți, 25 iunie, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul de caz a înaintat Judecătoriei Pitești propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au admis cererea și au emis pe numele celor doi mandate pentru câte 30 de zile.